BråK presenterer: The Dogs + supp: Sunshine Reverberation

>BråK presenterer: The Dogs + supp: Sunshine Reverberation

 


Foto: Glenn Meling

Nytt år, nytt album, ny turnè.
The Dogs har aldri ligget på latsida, men jaggu ser 2018 ut til å bli deres mest aktive år noensinne. Med deres glimrende nye album «The Grief Manual» i bagasjen er det derfor en stor glede å kunne melde at de i år tar turen innom BråK og Campus Helgeland!

Billetter: Kr. 325 + avgift. Studenter får en 100-lapp i rabatt!

OBS: Kun 250 billetter legges ut for salg – og de kommer til å gå unna!

Frontmann Kristopher Schau sier det slik:

«Studentsteder er alltid gøy. Komboen av et drittkjedelig studie i ukedagene og en maxhedonistisk utblåsning i helgen er joden beste resepten på galskap. Det er hard konkurranse føler jeg, i å være det studentstedet som strekker strikken lengst, så jeg håper virkelig Mo i Raner’n spisser formen og kommer med toppa lag. Målet må være at denne kvelden blir såpass voldsom for alle parter at vi kan se det på vitnemålet at Dogs har vært på besøk.»

Hold av datoen 7. april! Det er ikke hver dag vi får Norges MINST kjedelige band på besøk! I tillegg til konserten kl. 21 er det ungdomskonsert for de under 18 år – les mer på Facebook.

Supportbandet Sunshine Reverberation spiller energisk og eksperimentell garagepunk med røtter i kraut- og psykedelisk rock. Bandet ble etablert i 2014 etter en lang jam-session i kjelleren til en møbelbutikk – og har med tiden etablert en gjennomarbeidet og særegen sound.

2018-03-19T13:31:35+00:00