Om oss

>Om oss
Om oss 2020-03-24T11:13:07+01:00

Campus Helgelands visjon er å være en motor for kompetanse, utvikling og nyskaping på Helgeland, og et nasjonalt forbilde på samhandling mellom utdanning og arbeidsliv. Her har Nord Universitet og Universitetet i Tromsø etablerte faste studietilbud. Foruten universitetene er Rana bibliotek, Nordland fylkesbibliotek, Universitetsbiblioteket, Rana Utviklingsselskap, Ranaregionen Næringsforening og Kunnskapsparken Helgeland sammen med flere spennende aktører samlokalisert i Campus Helgeland.

I Campus Helgeland finner du  flere bachelorstudier, årsstudier, MBA og enkeltemner innen flere fagdisipliner i tillegg til flere tilbud innen etter og videreutdanning.

Campus Helgeland ligger midt i sentrum av byen Mo i Rana, nært til teater, kino, restauranter, trimsenter, badeland, kjøpesenter med kort vei til store idretts- og friluftsanlegg. Regionen byr på utallige muligheter for turer både til fjells og til havs, og fine opplevelser knyttet til store festivaler.

Dette er et robust og attraktivt student- og fagmiljø som samhandler tett med et sterkt og utviklingsorientert vekstmiljø.