Vekstmiljø

>Vekstmiljø
Vekstmiljø 2018-04-10T10:37:35+00:00

Adecco

Adecco er verdens største bemanningsselskap med kontorer i over 60 land.  Adecco ønsker å oppnå en optimal match mellom arbeidstakernes ønsker/kvalifikasjoner og bedriftenes behov.

Kontaktperson: Birgitte Skjefstad
Mail: birgitte.skjefstad@adecco.no
Tlf: 482 99 223
Nettside: www.adecco.no

DNV GL

DNV GL leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, energibedrifter og olje- og gassektoren.

Kontaktperson: Edvard Gløsen
Mail: edvard.glosen@dnv.com
Tlf: 913 71 330
Nettside: www.dnv.no

E Plug AS

E Plug AS er et norsk brønnteknologiselskap etablert I 2008. De er et nytt serviceselskap med fokus på å utvikle innovativ brønnteknologi hovedsakelig innen komplettering og brønnintervensjoner. E Plug har med støtte fra E Innovation, Statoil, Innovasjon Norge og Forskningsrådet videreutviklet TorcMethod® implementert i produktene TorcPlug® og EMT®

Kontaktperson: Tommy Svartvatn
Mail: tommy@eplug.no
Tlf: 406 29 975
Nettside: www.eplug.no

Advokatfirmaet Grette

Grette er et advokatfirma med rundt 90 ansatte. De har hovedkontor i Oslo og tilbyr tjenester innen rådgivning, transaksjoner, tvisteløsninger og krisehåndtering. I tillegg til kontoret i Oslo har de et representasjonskontor i vekstmiljøet i Campus Helgeland.

Kontaktperson: Marius S. Langnes
Mail: mala@grette.no
Tlf: 970 34 175
Nettside: www.grette.no

Bedriftskompetanse

Bedriftskompetanse tilbyr spesialkompetanse innen rekruttering, organisasjonsutvikling, lederutvikling, HR-arbeid og coaching generelt.

Kontaktperson: Eivind Hellevik
Mail: eh@bedriftskompetanse.no
Tlf: 906 14 830
Nettside: www.bedriftskompetanse.no

Indre Helgeland regionråd

Indre Helgeland Regionråd er et regionalpolitisk samarbeidsorgan for kommunene Grane, Hattfjelldal, Hemnes, Lurøy, Nesna og Rana.  Rådet har et fast sekretariat. Sekretariatet ivaretar de løpende administrative oppgavene for rådet og arbeidsutvalget.

Kontaktperson: Arne Langset
Mail: langset@ihr.no
Tlf: 990 07 653
Nettside: www.ihr.no

Kunnskapsparken Helgeland

Kunnskapsparken Helgeland er et regionalt innovasjonsselskap med Helgeland som geografisk kjerneområde og med ansatte i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. De har som mål å være en pådriver for økt innovasjon, verdiskaping og vekst på Helgeland ved å jobbe i tett dialog med næringslivet i regionen.

Kontaktperson: Bjørn Audun Risøy
Mail: post@kph.no
Tlf: 75 13 77 10
Nettside: www.kph.no

Steg Nor

Stig Roald Frammarsvik er daglig leder for Steg Nor AS. Med sin kompetanse innenfor organisasjonsutvikling, omorganisering, oppkjøp/fusjoner, strategi, lederutvikling og forbedringsprosesser kan han bidra med mange råd til små og store foretak i privat og offentlig sektor. Han tilbyr også sine tjenester som profesjonell styremedlem.

Kontaktperson: Stig Frammarsvik
Mail: stig@frammarsvik.no
Tlf: 911 37 858

Rana Utviklingsselskap

Rana Utviklingsselskap er kommunens fremste verktøy innen nærings- og etableringsspørsmål. De kan tilby konsulentbistand, opplæring og samarbeid. Målet deres er å bidra til økt lønnsomhet og best mulige forutsetninger for etablering og drift av bedrifter i regionen.

Kontaktperson: Anita Sollie
Mail: ru@ru.no
Tlf: 75 13 53 60
Nettside: www.ru.no

Ranaregionen Næringsforening

Ranaregionen Næringsforening tilbyr faglig oppdatering, sosiale møteplasser og ikke minst jobber de mot det offentlige for å skape best mulig vilkår for medlemsbedriftene. Foreningens primære mål er å kjempe for deres medlemmers interesser, markedsføre regionen og være et felles talerør for deres medlemmer.

Kontaktperson: Trine Rimer
Mail: post@rananf.no
Tlf: 75 15 15 95
Nettside: www.rananf.no

Din Personalpartner

Din Personalpartner tilbyr din virksomhet HR- OG HMS-KOMPETANSE;
• i et prosjekt
• gjennom en fast avtale
• per time
• som sparringspartner eller gjennomfører
Dermed har virksomheten tilgang på HR- og HMS-kompetanse, i det omfang som er riktig for dem.

Kontaktperson: Marit Øvermo
Mail: post@dinpersonalpartner.no
Tlf: 417 58 330
Nettside: www.dinpersonalpartner.no

Seløy Undervannsservice AS

Selskapet driver innen alle typer maritime oppdragsutførelser. Vi kan tilby det meste innenfor undervannstjenester, samt øvrige maritime entreprenørtjenester.

Kontaktperson: Per Gunnar Tryggestad
Mail: pgt@seloy.no
Tlf: 980 20 677
Nettside: www.seloy.no

Visinor Rehab AS

Visinor er et av landets ledende selskaper inne fjellsikring og betongrehabilitering. De har mer enn 25 års erfaring og deres ansatte har alle de sertifiseringer som skal til for å utføre ulike typer oppdrag med stor sikkerhet og høy kvalitet. Hovedkontoret er i Bjerkvik i Nordland.

Kontaktperson: Lise Mathisen
Mail: lise@visinor.no
Tlf: 916 57 112
Nettside: www.visinor.no