Rana bibliotek

Rana bibliotek består av flere avdelinger. I avdeling for voksne finner du skjønnlitteratur, andre media (lydbøker, CDer, blueray etc.), fremmedspråklig samling, lokalsamling, aviser og tidsskrifter. I Rana bibliotek finner du også barne- og ungdomsavdeling, faglitteratur for voksne og samlingene Hobby – Hus og hjem. Biblioteket har også trådløst nettverk og egen bokbuss.
Tlf: 75 14 61 00
E-post: rana.bibliotek@rana.kommune.no
Nettside: www.rana.kommune.no/bibliotek
Facebook: www.facebook.com/ranabibliotek/

Logo Nord universitet

Universitetsbiblioteket ved Nord universitet

Universitetsbibliotekets avdeling i Mo i Rana er samlokalisert med Rana bibliotek, og i fagavdelingen finner du bøker fra begge bibliotekene. I våre samlinger finner du pensumlitteratur, øvrig faglitteratur, tidsskrift og filmer. Du trenger ikke å være tilknyttet Nord universitet for å låne fra våre samlinger. Mesteparten av Universitetsmateriale er elektronisk og kan søkes opp i våre databaser. Som student eller ansatt har du tilgang til det meste hjemmefra.

Vi underviser i bok- og artikkelsøk, kildevurdering samt referansehåndtering med eller uten EndNote. Undervisning blir satt opp på timeplan til de enkelte studier, og vi tilbyr i tillegg undervisning/veildning individuelt og i grupper.
Tlf: 75 12 97 16
E-post: ubmoirana@nord.no
Nettside: www.nord.no/bibliotek

Nordland Fylkesbibliotek

Nordland fylkesbibliotek driver rådgivning, utvikling og prosjektarbeid for folkebibliotekene i Nordland.

Tlf: 75 14 61 60
E-post: nordland.fylkesbibliotek@nfk.no
Nettside: www.nfk.no/bibliotek/