I Nord Norges tredje største by, Mo i Rana, lever du tett på vill natur, pulserende kulturliv, et urbant bysentrum og et rikt utvalg av fritidstilbud for alle og enhver. Som student har du nærhet til alt Helgeland har å by på, enten det er toppturer på vinterstid, øyhopping på sommerstid, eller opplevelsen av å kjøre en av verdens vakreste bilturer langs Helgelandskysten, ifølge National Geographic. Dersom du er en ivrig hobbyklatrer kan vi skryte på oss at byen har en av de fineste klatreanleggene i landet på Max Arena!  

Studentmiljøet på Campus Helgeland er nært og inkluderende, og her blir du raskt kjent med dine medstudenter på tvers av fagmiljøer og kull. Studentorganisasjonen Helgeland og Studentinord arrangerer sosiale happening gjennom studieåret som studentidrett, studentgalla, torsdagsquiz, alpintur til svenske Hemavan, aktiviteter innen friluftsliv og mye mye mer.  

Studentforening

Studentorganisasjonen Helgeland (SoH) representerer studentene og taler studentenes sak i deres ulike påvirkningsorganer opp mot Nord Universitet. SoH arrangerer også sosiale aktiviteter og jobber med den daglige studentvelferden på Campus. 

Les mer om studentorganisasjonen Helgeland her. 

Studentboliger

Kaialundveien studentboliger ligger i sentrum av Mo i Rana, og under 5 minutters gange til Campus Helgeland. Studentblokka er av høy standard, smarte løsninger og nærhet til alt du trenger i din studiehverdag.  

Les mer om studentboliger her. 

Studentinord